Tirsdag, den 24. marts 2020

Kære forældre og elever
Hermed en kort opdatering omkring nedlukningsperioden i forbindelse med Covid-19.

Skoler lukker til og med 2.påskedag
Statsministeren meldte i går ud, at Danmark fortsat holder lukket og alle initiativer som var sat igang fortsætter indtil 13. april. Det betyder, at skolen holder lukket indtil d.13. april og hjemme-/fjern undervisningen fortsætter.

Detaljer fra pressemødet kan læses på: https://www.dr.dk/nyheder/politik/mette-frederiksen-danmark-vil-fortsat-vaere-lukket-ned-frem-til-13-april
Forældrebetaling i lukningsperiode

Statsministeren meddelte samtidig at på baggrund af lukningen af daginstitutioner og skoler, vil der ikke være en ændring i opkrævningen af skolepenge. Det er en nødvendighed, da skolerne fortsat har udgifter svarende til almindelige forhold.
Deltagelsespligt til fjernundervisning

I den anledning vil jeg understrege endnu engang at vi fortsætter fjernundervisningen igennem SkemaIntra, Microsoft Teams og individuel kontakt i samtlige fag, i overensstemmelse med skolens formål. Husk venligst at der er deltagelses- og afleveringspligt til undervisning og tilhørende opgaver hjemmefra. Vi forventer jeres opbakning for at sørge for at børnene fortsat deltager aktivt i undervisningen.

Alle lærere står til rådighed for vejledning udover den almindelige undervisning. Tøv venligst ikke med at kontakte dem!

Afgangsprøver

Skolerne er lukket foreløbigt til og med den 13. april 2020. Lukningen strækker sig derfor ikke på nuværende tidspunkt ind i perioden for afholdelse af folkeskolens afgangsprøver.

Hvis det bliver aktuelt, vil der blive udarbejdet en løsning af ministeriet, som sikrer alle kan få deres eksamen og dermed grundlaget for videre uddannelse.
Jeg er helt enig med vores minister i at, ”Det er en alvorlig og ekstraordinær situation, vi befinder os i, men vi skal nok komme igennem det i fællesskab. Jeg er dybt, dybt imponeret over både elever, forældre, og skolens samtlige medarbejdere, der yder en solid indsats for vores børn.”

Mustafa Y. Øzel

Skoleleder

skoleleder@hbps.dk

86141495