Kære forældre og elever

Vi går nu i gang med en periode i elevernes skoletid, hvor det er vigtigt, at undervisningen passes, selvom lærere og elever ikke kan mødes på skolen. 

Indskolingsteamet udarbejdede en vejledning for de online portaler, som I kan benytte i denne periode. Udover den har vi også forberedt nogle fysiske materialer, som I kan komme forbi skolen og hente, på de bestemte tidspunkter i dag og i morgen. Læs venligst brevet, som blev sendt af indskolingsteamet i dag, grundigt!

For 4. klasse opefter kommer lærerne til at give hjemmelektier på forskellige måder, og I vil derfor løbende få mere information fra hver faglærer. I må gerne kontakte lærerne gennem SkemaIntra i tidsrummet 08:30 til 15:00 på hverdage, hvis der er faglige eller praktiske spørgsmål. Lærerne vil forsøge at svare, så hurtigt de kan. 

I, som forældre, er derfor forpligtede til at sørge for, at jeres barn dagligt logger på og tjekker SkemaIntra. I skal sørge for, at jeres børn følger online fjernundervisning ved at følge de instruktioner, som uploades til lektionerne. 

Det understreges igen, at lukkeperioden ikke betyder ferie – hverken for lærere eller elever. Det er en periode, hvor undervisning hver dag stadig finder sted, og det er vores fælles ansvar, at eleverne får mest muligt ud af denne tid. 

Hold kontakt med hinanden, men gør det via sociale medie denne gang 😉

 

Mvh

Mustafa Y. Øzel

Skoleleder